2020. május 25., hétfő, Orbán napja

Címke: Óbudai Egyetem

14 cikk 1/2 oldal

Robotikaoktatás fiataloknak

Általános iskolás tanulóknak különleges nyári kurzusokat indít hazánk második legnagyobb műszaki felsőoktatási intézménye, az Óbudai Egyetem.

Megújul az Óbudai Egyetem Kandó kollégiuma

Több mint 400 férőhelyes diákszálló jön létre jövő szeptemberig összesen 3,4 milliárdos kormányzati beruházással a főváros III. kerületében, ahol megkezdődött az Óbudai Egyetem Kandó kollégiumának rekonstrukciója.

Fejlesztések az Óbudai Egyetemen

Négy régiót érintő, komplex intézményi fejlesztések valósulhatnak meg 1,21 milliárd forintból az Óbudai Egyetem jelenlegi és jövőbeni képzési helyein.

Támogatják az elektromos járművek bevezetését

Május elsejéig lehet pályázni az elektromos autók beszerzésére, a pályázatra a kormány 2016-ban 2 milliárd forintot biztosított – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Állásbörze az Óbudai Egyetemen

Kétnapos állásbörzést tart az Óbudai Egyetem február 22-től a Bécsi úti és a józsefvárosi campusán – közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.