2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: Oberfrank Pál

8 cikk 1/1 oldal

A magyar nyelv napja Balatonfüreden

Verssel, zenével ünneplik Balatonfüreden a magyar nyelv napját. Több száz fiatalt várnak november 13-án az egykori balatonfüredi kőszínház oszlopainál.

Közpénzből a közjóért

Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár megvonta a szaktárca elmúlt öt hónapjának mérlegét. Az elkövetkezendő időben keményen fognak küzdeni a kultúra népszerűsítéséért.

Szélesebb körben kell folytatni az egyeztetéseket a színházi szakma jövőjéről

Szélesebb körben kell folytatni az egyeztetéseket a színházi előadó-művészeti és táncművészeti szakma jövőjéről – hangoztatta a Párbeszéd a magyar színház jövőjéről című negyedik szakmai konferenciát lezáró sajtótájékoztatón a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója a Győri Nemzeti Színházban pénteken.

Nem véd sem emlék, sem varázslat

Oberfrank Pál most Radnóti Miklós verseinek egész estés tolmácsolására vállalkozik, az előadás április 11-én, 18 órakor a Klebelsberg Kultúrkúriában tekinthető meg.

Jótékonysági estet szerveznek Veszprémben

Jótékonysági esetet rendez a helyi Petőfi Színház és a város önkormányzata a veronai buszbaleset túlélői valamint az áldozatok családjai megsegítésére február 3-án Veszprémben – közölte a színház igazgatója kedden.

Nőtt a Veszprémi Petőfi Színház nézőszáma

Nőtt a Veszprémi Petőfi Színház nézőszáma a most záruló évadban, az előző szezonhoz képest mintegy 5 ezerrel többen tekintették meg a teátrum előadásait – mondta el Oberfrank Pál igazgató a hétfői évadzáró társulati ülésen.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.