2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: obama

183 cikk 1/19 oldal

Fehér házi meghívót kapott Putyin elnök

Ugyanakkor Washingtonban viszautasították Moszkvának azt a javaslatát, hogy a két ország illetékesei kölcsönösen rész vehessenek a másik államban megvádoltak kihallgatásán.

A bőrszín nem érdem

A bőrszín szerinti semlegesség politikáját hirdette meg a felsőoktatásban Donald Trump kormánya, hátat fordítva ezzel az Obama-korszak pozitív diszkriminációs gyakorlatának.

A Trump-kormányzat visszavonta Obama pozitív diszkriminációra vonatkozó irányelveit

A Trump-kormányzat visszavonta kedden az oktatási intézményekbe történő felvételre vonatkozó pozitív diszkriminációs irányelveket, amelyek a jelentkező faji hovatartozásának figyelembe vételére bátorítottak - jelentette több amerikai médium kedden. Az irányelveket Barack Obama előző amerikai elnök kormánya adta ki.

Merkel politikai dinamikája elveszett

A német alkotmánybíróság vizsgálja Angela Merkel felelősségét abban, hogy 2015-ben a kancellár rázúdította migránsok százezreit Németországra.

Füstölgő revolver

Kedden Donald Trump felmondta az Iránnal kötött atommegállapodást. Ezzel újból beköszönt a Nyugat és az Iszlám Köztársaság között a kapcsolatok jégkorszaka.
183 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.