2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: nyugdíjprémium

38 cikk 1/4 oldal

Napokon belül érkezik az ígért nyugdíjprémium

Tállai András államtitkár a részletekről szólva arról beszélt, hogy a nyugdíjprémium kifizetését a magyar gazdaság egészen kiváló teljesítménye tette most lehetővé.

Novemberben érkezik a nyugdíjplusz

Magyarország történetében immár második alkalommal idén is 2,5 millió ember kap nyugdíjprémiumot, amelynek maximális összege a tavalyinál is magasabb.

Novemberben érkezik a nyugdíjprémium

Az ellátást nemcsak az öregségi nyugdíjasok, hanem azok is megkapják, aki nyugdíjra vagy nyugdíjszerű ellátásra jogosultak, így az intézkedés 2,5 millió embert érint.

Fülöpke céloz

Jött ez az „orbándiktatúra”, és tavaly közölte, hogy fizet nyugdíjprémiumot. Az ellenzék pedig azt ajvékolta, hogy áááá, úgysem fizet, mert a gazdaság nem növekszik annyira.

Emberi lépték

A tények persze most is hidegen hagyják Gyurcsány Ferenc pártját, a Demokratikus Koalíció arcátlanul számon kéri a kormányt abban a témakörben, amelyben jobb lenne, ha mélyen hallgatnának.
38 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.