2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: nyugdíj

181 cikk 1/19 oldal

Jobb helyzetben az idősek

Egy friss statisztika szerint pedig idehaza az Euró­pai Unió átlagánál jóval kevesebben élnek a szegénységi küszöb alatt az idősek közül.

Vizsgálatot indított Varga Mihály

Varga Mihály pénzügyminiszter rámutatott, hogy a GIRO tájékoztatása szerint a nyugdíjak a törvényileg meghatározott időben megérkeztek, de ezzel együtt is úgy határozott, hogy vizsgálatot indít.

Farkas András: Megéri nyugdíj mellett dolgozni

Rendkívül népszerű formája a nyugdíjba vonulásnak a Nők40 program, amelyet eddig 240 ezren vettek már igénybe – mondta az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában Farkas András. A nyugdíjszakértő az idei évtől életbe lépett változásokról is beszélt, amelyek még kedvezőbb feltételeket biztosítanak a nyugdíj melletti munkához.

Mindenki megkapja a januári nyugdíjat

A Magyar Államkincstár a postával való megállapodás alapján január 14-én indítja a társaságnak a kifizetést, majd a kézbesítés 16-án kezdődik.

Folyamatosan utalják a nyugdíjakat

A GIRO Zrt. a Magyar Államkincstárral együttműködve intézkedett a 2019. január hónapban esedékes nyugdíjkifizetések jogszabály szerinti – mai napon történő – kifizetéséről.
181 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.