2020. október 20., kedd, Vendel napja

Címke: nyomravezetői díj

11 cikk 1/2 oldal

Lejár a 10 millió dolláros jutalom a világ egyik legnagyobb műkincsrablásában

Az év utolsó napján éjfélkor lejár a 10 millió dolláros nyomravezetői díj minden idők egyik legnagyobb műkincsrablási ügyében. 1990. március 18-án ismeretlen tettesek csaknem félmilliárd dollár értékben loptak el festményeket a bostoni Isabella Stewart Gardner Múzeumból, az alkotásokat, köztük Rembrandt egyetlen ismert tengeri képét a mai napig nem találják, helyük azóta is üresen áll.

Százezer eurós nyomravezetői díjat tűztek ki a gyanúsítottra

Nyilvános körözést adott ki szerdán a német szövetségi legfőbb ügyészség a hétfő esti berlini kamionos merénylet gyanúsítottjára, és százezer euróig terjedő nyomravezetői díjat ajánlott fel az elfogását elősegítő információkért.

Visszavonták a nyomravezetői díjat

Visszavonta kedden az országos rendőr­főkapitány a szeptember 24-i robbantás ügyében kitűzött nettó 10 millió forint nyomravezetői díjat.

Távirányítót használt az elkövető

A 20-25 év közötti Teréz körúti robbantó kézre kerítésére érdekében tízmillió forint nyomravezetői díjat tűztek ki. Papp Károly: Ki akarták végezni a rendőreimet.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.