2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: nyolcaddöntő

74 cikk 1/8 oldal

Wanda várja Cristianót

Kisorsolták a nyolcaddöntő párosítását a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A címvédő Real Madrid az Ajaxszal kerül szembe, Cristriano Ronaldo egy meccs erejéig visszatér Madridba.

Önmagukért és a Keletért

Ukrajnában már jó ideje zűrzavaros állapotok uralkodnak, és a Sahtar eddig sem Donyeckben játszotta a hazai mérkőzéseit, mivel a várost az oroszok támogatta szakadárok ellenőrzik.

Aggódhatnak az angolok

Akármi is történik a végjátékban, két nagycsapat elköszön a BL-től, és az előző kiírásban döntős Liverpoolnál is okkal aggódhatnak.

Ha péntek van, akkor az Belgium

Péntek este Belgium és Brazília csatájából nem kis meglepetésre az európaiak kerültek ki győztesen, így ők lesznek a franciák ellenfelei a legjobb négy között.

Méltatlan búcsúról ír a svájci sajtó

Méltatlan búcsúról ír a svájci sajtó, miután a labdarúgó-válogatott kedden egy balszerencsés góllal kikapott Svédországtól az oroszországi világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Csercseszov nem ünnepel, Hierro szerint nincs válság

Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány szerint még nincs itt az ideje, hogy ünnepeljen, mert máris az orosz válogatott következő mérkőzésére kell koncentrálnia azok után, hogy csapata 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel felülmúlta a végső győzelemre is esélyes spanyol együttest a labdarúgó-világbajnokság moszkvai nyolcaddöntőjében.
74 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.