2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: Nyírbátor

19 cikk 1/2 oldal

A sárkányok és ingoványok földjén

A Felső-Tisza és mellékfolyói által szabdalt vidék gyümölcsfákban gazdag erdőségeivel és sűrű tölgyeseivel az ország egyik legháborítatlanabb területe volt évszázadokon keresztül.

Roma rendőr a faluban a példakép

Az őstermelő szülők legidősebb gyermeke a Jezsuita Roma Szakkollégium segítségével elvégezte a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, és ma már készenléti rendőrként szolgál.

Értékes gyűjteménnyel gazdagodott a Báthori István Múzeum

Garancsi Ottó Árpád felajánlásának köszönhetően 60 darabból álló értékes modern magyar festménygyűjteménnyel - köztük egy 20 képből álló Kondor Béla-anyaggal - gazdagodott a Magyar Nemzeti Múzeum tagintézménye, a nyírbátori Báthori István Múzeum. A gyűjteményből négy Kondor Béla festményt csütörtökön mutattak be Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Aggódhatnak Nyírbátorban

Nem tud garanciát adni a baloldali többségű Nyírbátor polgármestere arra, hogy az önkormányzat visszakapja a városi kézilabdaklubnak adott kölcsönt.

Gyanús ügyletek a balbarát Nyírbátorban

Hónapok óta tartozik 37 és fél millió forinttal a nyírbátori városi kézilabda klub a baloldali többségű helyi önkormányzatnak, a követelés június 30-án járt le.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.