2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: nyílt társadalom

31 cikk 1/4 oldal

Köldök nélkül

A bevándorlás kérdésére adott válasz minden korábbinál húsba vágóbban mutatta meg, hogy két, gyökeresen eltérő világnézet szerint alakulhat a jövő.

Soros a tűzzel játszik a nyílt társadalommal

Marek Jan Chodakiewicz lengyel származású, Amerikában élő történelemprofesszor szerint Soros György politikai akcióit a destabilizálás jellemzi, minden eszközt bevet célja megvalósításáért.

Háború az önrendelkezés ellen

Az, hogy a nemzetközi politikában már nemcsak államok, hanem nemzetközi identitás nélküli magánszervezetek is részt vehetnek legitim aktorként, egyszerűen szétrombolja a nemzetközi rendszert.

Pecsétre pecsét

A miniszterelnök tizenötmillió magyar polgárnak üzente, hogy a jogállamiság szabályainak teljesítése mellett nem feledkezik meg az erkölcs primátusáról.

Esküt tesz a negyedik Orbán-kormány

A ma hivatalba lépő negyedik Orbán-kormány a biztonság mint alapvető érték megvédése mellett több területen is egyetértési pontokat keres az emberekkel.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.