2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Nyílt Társadalom Alapítványok

26 cikk 1/3 oldal

Önjelölt világboldogítók

Milyen kedves tőlük, hogy ennyire szívükön viselik a magyar emberek jogait, akik, bár nemcsak hogy nem kérték fel Soros embereit erre, de még felhatalmazást se kaptak.

Mellébeszélnek

Az „egyre nyomasztóbb politikai és jogi környezet” miatt a Nyílt Társadalom Alapítványok csapata bejelentette, hogy elhagyja Magyarországot.

Soros, a szocik és a szadeszes kullancs

Eddig többnyire mindenkinek elkerülte a figyelmét, hogy a bizottságot a múltja egyszerre köti Soroshoz és Magyarország leggyűlöltebb pártjához, a gyalázatos emlékű SZDSZ-hez.

Konspiratív elhallgatás és tagadás

Nehéz, emberpróbáló feladatuk van a hazai és a nemzetközi balliberális köröknek: el kell hitetniük a közvéleménnyel – s talán még magukkal is –, hogy ők nem tudnak semmiféle Soros-tervről.

Elbukta Soros pénzét az Amnesty International

Az Amnesty International tilalmas politikai tevékenységet folytatott, így most vissza kell fizetnie a a Nyílt Társadalom Alapítványok által kapott összegét.

Migránsokat hoznak a jogvédők

Kameruni, magát leszbikusnak valló migráns gyermekeit hozta Magyarországra a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata által bőkezűen támogatott Helsinki Bizottság.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.