2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: nyertesek

7 cikk 1/1 oldal

Nagyot bővült a tárolópiac

Több mint ötödével nőtt az informatikai tárolók piacának forgalma éves összehasonlításban az első három hónapban, és egyelőre nem látható a lendület csökkenése.

Biztonsági fordulat

Nekünk szép csendben tisztában kell lennünk azzal: ezt a csatát bizony mi, magyarok és közép-európaiak nyertük meg, nem pedig a migrációpártiak.

Bejelentik a Nobel-díjak nyerteseit

Október 2. és 9. között jelentik be, hogy kik kapják idén a Nobel-díjakat. Elsőként ma az orvosi-élettani kategóriában hirdetnek nyertest Stockholmban.

Vesztesek

Idén is sértődés lett a játékból. Több meghívott távol maradt az Év sportolója gálától.

Törőcsik Mari-díj

Magyarországon közmegegyezés van a tehetségek támogatásában – mondta Balog Zoltán, aki Törőcsik Mari színművésszel közösen adta át a Törőcsik Mari-ösztöndíjat.

Vidéki zöld megoldások kaptak díjat

Váci, sződligeti és siklósi projekteket díjaztak idén a Duna–Dráva Cement Kft. Zöld megoldás pályázatán. A 2011-óta minden évben meghirdetett pályázat részeként a fenntarthatóságot, a környezeti értékeket, valamint a fiatalok környezettudatos gondolkodásra nevelését elősegítő törekvéseket ismerték el.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.