2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: Nyáry Krisztián

11 cikk 1/2 oldal

Balliberális diktatúra a könnyűzenében

A kultúra könnyűzenei vonalán a balliberális hegemóniára utaló kemény adatokat találunk, amit minden bizonnyal nem lesz könnyű megmagyarázni.

Így ferdítenek ők (befejező rész)

Csukás István, Lázár Ervin vagy Kányádi, Faludy nevével nem igazán találkozunk, a balliberális kánon legfőbb sztárjaira ellenben igen csinosan költöttek.

Így ferdítenek ők (I. rész)

Nyáry Krisztián bizonygatja, hogy a kultúrbili ok nélkül borult ki, és voltaképp igenis rendben volt és van minden, és az igazság napja ott ragyog a baloldalon.

Nyáry téveszméi Nyirőről

A régi és a kortárs irodalmat értékelő eszmefuttatásában a kreatívigazgató ismételten kifejti azt a nézetét is, miszerint nincsenek tehetséges írók a jobboldalon.

Ki olvassa Esterházy Pétert?

Nem is kellett állást foglalnom semmiben, hiszen a balliberális sajtóból naponta megtudom, hogy mi a véleményem a kultúrharcról, illetve kit akarok lemészárolni.

Próza az ismert irodalmi szalonban

Február 8-án a Marczibányi téri Művelődési Központban indul útnak Lackfi János vezetésével a Lyukasóra próza.

Nyáry Krisztán író: Ez elég undorító!

A Castro bűneit relativizáló, vagy őt egyenesen felmentő nyugati vezetők (...) a halálos ágyán megsimogatják a véreskezű baloldali diktátort.

Levágott fülek helyett

A magyar festészet kiemelkedő alkotóinak élettörténeteire összpontosít a Kieselbach Galéria Festők, múzsák, szerelmek című tárlata.

Írj egy verset kávézás közben!

Március 21-e nemcsak a tavaszi nap-éj egyenlőség, azaz a csillagászati tavasz kezdete, hanem egyben a költészet világnapja is.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.