2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: nyaralás

63 cikk 1/7 oldal

Meghosszabbítaná a nyári szezont a Balatoni Kör

A jó idő tükrében csaknem másfélezer dél-balatoni vendéglős, büfés, divatáru-kiskereskedő is folytatná az idényt. Nem zárni vagy temetni, hanem újranyitni kell ilyenkor a szezont

Tartalmas nyaralás az Erzsébet-táborokban

Idén a zánkai és a fonyódligeti táborban a szünidő tizenegy hete alatt csaknem harmincezer gyermek biztonságos és tartalmas vakációját biztosították.

Van élet a szezonon kívül is a Balatonnál

Egyre többen keresik fel a Balatont a főszezonon kívül is is egy friss felmérés szerint. A válaszadók több mint kétharmada évente legalább egyszer eljut legnagyobb tavunkhoz.

Sokkal többen nyaralnak

Erősen fejlődik a belföldi turizmus: a nyilatkozók csaknem fele ugyanis hazai úti célt választott magának az idei nyaralásához, ez az eredmény majdnem duplája a két évvel korábbi 26 százaléknak.

Nem tud semmiről, nyaral

Sztojkát nem a bírósági hivatal, hanem a Szabó-csapat szabadította a nyakunkba. Talán abban reménykedve, hogy mi, a „plebsz” ezt úgysem tudjuk, és – hihi! – majd a Szájer feleségét fogjuk szidni.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.