2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: nyár

197 cikk 1/20 oldal

Megkezdődött a téli időszámítás

A nyári időszámítás Európában egységesen elfogadott rendszer, amelyben a helyi időhöz képest egy órával előre állítjuk az órákat.

Új szezont nyitottak a Balatonnál

Strandpapucs helyett túracipőt, sétahajó helyett Kishegy-járó turistabuszt és egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyeket ajánlanak a Lellére vagy Boglárra látogatóknak.

Kitűnő nyári szezont zárt a Tisza-tó térsége

A vendégek és vendégéjszakák száma 8-9 százalékkal nőtt, utóbbi elérte a 300 ezret – közölte Kovács Sándor a térség fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón Tiszafüreden.

Több mint másfél fokkal melegebb volt a nyár a sokéves átlagnál

A sokéves átlagnál több mint 1,5 fokkal melegebb volt az idei nyár – írta az MTI-hez eljuttatott elemzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerint az idei nyarat a heves esőzések és a hosszan tartó, sokfelé aszályos helyzetet kiváltó augusztusi hőség teszi emlékezetessé.

Végigsöpört a vihar fél Magyarországon

Több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat a hét végén az országon végigsöprő viharok miatt, amelyek sok helyütt jelentős károkat okoztak.
197 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.