2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund napja

Címke: NÚSZ

15 cikk 1/2 oldal

NÚSZ: Ezermilliárdok jöttek be útdíjból

Bartal Tamás szerint jó döntés volt a hatvanperces szabály bevezetése az év elején, amit bizonyít, hogy több mint egymillióan vásároltak úthasználati jogot a türelmi időszakban.

Több újdonság lesz jövőre az autópályás díjfizetésben

Sok újdonságot hoz a jövő év az autópályás díjfizetésben – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. az MTI-hez eljuttatott közös közleményében szombaton.

Kétórás türelmi idő lesz a befizetésre

Lezárult a szakmai egyeztetés a kormányzat és a fuvarozói érdekképviseletek között a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer módosításáról.

Kétszázezerrel több bliccelő bukott le tavaly

Az előző évhez képest 2016-ban jelentősen nőtt a bliccelő autósok ellen indított pótdíjas eljárások száma Magyarországon – közölte lapunkkal a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ).

NÚSZ: odafigyelnek az autósok az e-matricák lejárati idejére

Az adatok azt mutatják, hogy az autósok odafigyelnek úthasználati jogosultságuk lejárati idejére – közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) csütörtökön az MTI kérdésére, annak kapcsán, hogy január 31-én éjfélkor lejárt az éves országos, illetve a megyei e-matricák érvényessége.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.