2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Norbert Hofer

61 cikk 1/7 oldal

Osztrák politikus: Törökország egyoldalúan megszegte a migrációs egyezséget

Törökország egyoldalúan megszegte az unióval tavaly márciusban kötött migrációs egyezséget – jelentette ki az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnökhelyettese, Norbert Hofer csütörtökön, azt követően, hogy Ankara szerdán részben felfüggesztette az Európai Unió és Törökország közötti menekültügyi megállapodást, és így jelenleg nem vesz vissza az országba illegálisan lépő menedékkérőket Görögországból.

A történelem vége nyomában

A globalizmus oldalán olyan elképesztő pénzügyi, gazdasági, média- és sajtóbeli, kulturális és szellemi erő halmozódott fel, amelyet nem szabad lebecsülni.

A populizmus az új ellenség

A populizmus liberális megközelítésben valami nagyon súlyos dolog: a nép igényeit alaptalanul, átgondolatlanul és irracionális módon kiszolgáló politika.

Ausztria elnökválasztás után

Az osztrák társadalom a reformokban megmerevedett és egyetlen hatalmi kartellként működő nagykoalíciós együttműködéstől megvonta a támogatást.

Most ragadt a boríték

Az amerikai elnökválasztáshoz hasonlóan a hagyományos oksági elemzések már Ausztriában sem elégségesek a végeredmény megértéséhez.

Tendencia

A köztársasági elnöki hivatal Ausztriában sem tartozik a legfontosabb intézmények közé.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.