2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: női kézilabda-válogatott

22 cikk 1/3 oldal

Meseszerű meglepetés

Nagyot fordult a világ a magyar női kézilabda-válogatottal Montbeliárd-ban. Kim Rasmussen csapata remek játékkal rukkolt elő Spanyolország ellen szerdán.

Újra kell építeni a csapat védelmét

A jövő csütörtökön kezdődő Európa-bajnokság előtt válogatottunk mától vasárnapig az Oslóhoz közeli Fornebuban sorra kerülő négyes tornán szerepel.

„Ne csapjuk be önmagunkat”

Kim Rasmussen szövetségi kapitány leszögezte, talán nehezebb dolga volt, mint tavaly, amikor a világbajnokság előtt kellett megneveznie a kerettagokat.

Női kézilabda-válogatottunk legyőzte a hollandokat

A magyar női kézilabda-válogatott 23-22-re győzött a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes Hollandia vendégeként Eindhovenben, a decemberi kontinenstorna selejtezősorozatának vasárnapi játéknapján, ezzel ismét esélyes a csoportelsőségre, mert neki kedveznek az egymás elleni eredmények.

Nem éghetünk ki idő előtt

Kim Rasmussen szövetségi kapitány azt hangsúlyozta: a cserékre minden korábbinál nagyobb teher hárul, mert a csapat nem éghet ki három ­meccs alatt, hiszen a java csak azután következik.

Felemás élmények Skandináviában

A decemberi világbajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott a harmadik helyen végzett a Norvégiában rendezett Möbelringen-kupán.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.