2022. október 7., péntek, Amália napja

Címke: Nógrádi Tibor

14 cikk 1/2 oldal

Tovább vizsgálja az NNI a szegedi piacbotrányt

Október 26-ig meghosszabbította a hűtlen kezelés miatt a szegedi Mars téri piacfejlesztéssel kapcsolatban folytatott nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Elhalt szocialista próbálkozás

A Szeviép vagyon akkor tűnt el, amikor Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök, és közös felelősséggel vitték az ügyeket Botka László­val – mondta Nógrádi Tibor.

Iskolákon spórolnak Botkáék

A Fidesz–L.É.T. frakcióvezetője, Nógrádi Tibor lapunknak azt mondta: nemcsak az iskolák, de általában az oktatási intézmények is felújításra szorulnak Szegeden.

Birtokvédelmet kaptak a szegedi árusok

Birtokháborítást követett el Szegeden a Cserepes sori Piac Kft. harminc, a létesítmény területén pavilont bérlő kereskedővel szemben – közölte birtokvédelmi eljárása végén a makói jegyző.

Visszahívnák a piacvezért a szegedi kereskedők

A Cserepes sori Piac Kft. ügyvezetőjének, Rácz Attilának a felmentését, a felmondások megsemmisítését és a tárgyalások azonnali folytatását kezdeményezik a kereskedők a szegedi közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottságának szerdai ülésén – erről Szabó Bálint, az árusok képviselője tájékoztatta a Magyar Időket.

Botka és a migráns kannibál pirézek

Szeged közgyűlésének baloldali többsége pénteki ülésén nem engedte napirendre venni a migránsok betelepítésének elutasítását célzó kormánypárti javaslatokat.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.