2023. május 29., hétfő, Magdolna napja

Címke: NKA

31 cikk 1/4 oldal

A mecenatúra az érték biztosítéka

A könyvbemutató moderátora, Sándor L. István elmondta, nagy élmény volt neki a huszonöt interjú elkészítése, hiszen sokkal szélesebb körben megismerhette az NKA működését.

A titkos Horthy-bunkert is felfedezhetjük

Több mint ezerötszáz rendezvény, kiállítások, túrák és interaktív programok várják a közönséget országszerte a Múzeumok őszi fesztiválján október 1. és november 11. között.

Fesztivál hajón és színpadon

A műsorban az NKA által támogatott előadó-művészeti területek egy-egy prominens képviselője lépett fel, aki már az első évben, 1994-ben támogatást nyert.

Szent Mihály-napi fesztivált rendeznek a Szentendrei Skanzenben

Népi iparművészek, a Kárpát-medence különböző régióiból érkező zenészek, táncosok és előadóművészek vendégszerepelnek szombaton a Szentendrei Skanzenben, a Szent Mihály-napi Népművészeti Fesztiválon.

Pécs lesz a Fesztiválok fesztiválja központi helyszíne

Pécs lesz a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) 25 éves születésnapja alkalmából október 7-én országszerte megrendezendő Fesztiválok fesztiválja elnevezésű programsorozat központi helyszíne. A baranyai megyeszékhelyen az alkalomból családi fesztivált és gálát rendeznek – közölték a szervezők az MTI-vel.

Indul a Hangfoglaló turné a 25 éves NKA jegyében

Vasárnap indul a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) fennállása 25. évfordulóját ünneplő Hangfoglaló turné. A programsorozat első állomása a szolnoki Tisza moziban a két éve elhunyt Somló Tamás életét bemutató emlékkiállítás megnyitója.

Kísérletek és gesztusok

A kiállítás 2018. szeptember 30-ig látogatható, hétfőtől péntekig 9 és 17, hétvégén 10 és 17 óra között a Szent­endrei Régi Művésztelepen.

Döntések és összefüggések

„Fontos, hogy hű maradhassak ahhoz, amit a szakmában létrehoztam” – Lőrinczy Györggyel beszélgettünk döntéseinek hátteréről, jövőbeli elképzeléseiről.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.