2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: Nissan

13 cikk 1/2 oldal

Bővül a Nissan budapesti szolgáltató központja

A világ egyik leginnovatívabb autóipari vállalatának beruházását hazánk jelentős regionális versenyben nyerte el – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Korrupciós ügyből diplomáciai affér

A Nissan Motor visszautasította partnere, a Renault kérését, hogy az Japánba küldhesse a november 19-én letartóztatott Carlos Ghosnt helyettesítő vezetőt.

Költséggyilkos

Carlos Ghosnt, a nemzetközi autóipar tegnapelőtt még sztárolt vezetőjét Japánban hamisítások miatt előzetes letartóztatásba helyezték.

Nyolc elektromos modellt mutat be 2022-ig a Nissan

Évi egymillió teljesen vagy részben elektromos autót tervez értékesíteni és nyolc új teljesen elektromos modellt mutat be 2022-ig a japán Nissan Motor Co. autógyár.

Még több Lada készül

Az egyebek között a Ladát gyártó orosz AvtoVaz azt tervezi, hogy az idei termelését a tavalyi 408 ezerről 465 ezerre növeli.

A kivonulás lehetőségére figyelmeztette Londont a Nissan

Nagy-britanniai gyártásának lehetséges felszámolására figyelmeztette a brit kormányt a Nissan, mielőtt London biztosítékokat adott a japán járműipari óriáscégnek arra, hogy a brit EU-tagság megszűnése után is versenyképes marad brit üzemeinek működése – írta a szombati Financial Times.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.