2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Nikolics Nemanja

57 cikk 1/6 oldal

Nikolics megkapta a díját

Szinte mindenütt a világon szünetel a klubfutball, a válogatottak versengenek egymással, ám ezalól kivétel az MLS, az észak-amerikai profi bajnokság.

Megvan neki az idei első dupla

A zentai születésű játékos vasárnap két góllal járult hozzá az Orlando City elleni 4-0-s győzelemhez; idén először duplázott.

Szélmalomharc

Meggyőződésem, hogy ha Nikolics Nemanja lövése pontos, a góljával legyőzzük a románokat, és akkor teljesen másként alakul a zentai születésű támadó pályafutása a válogatottban.

Nikolics góljával nyert a Chicago

Nikolics Nemanja góljával szerezte meg idénybeli első győzelmét a Chicago Fire labdarúgócsapata az észak-amerikai profiligában (MLS).

Nikolics góllal ünnepelte az Aranycipőjét

Nikolics Nemanja, a Chicago Fire magyar válogatott labdarúgója csapata szombat esti bajnoki mérkőzését megelőzően átvette az észak-amerikai profiliga (MLS) gólkirályának járó Aranycipőt.

Szívük volt, játékuk kevésbé

Magával a futballal egyidős a mondás: a győzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget meg nem lehet. Georges Leekensnek, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának mégis estéről estére sikerül.

Magyar zászlók lengtek Chicagóban

Három kontinensen alkalmaznak klubok magyar labdarúgókat. Szokásunk szerint körülnéztünk a világban, hogyan szerepeltek a légiósaink az elmúlt hétvégén, elsősorban azok, akik tagjai a válogatott keretnek.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.