2020. szeptember 30., szerda, Jeromos napja

Címke: niklai ákos

28 cikk 1/3 oldal

Lemondott a szállodaszövetség elnöke

Tizenöt év után lemondott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) elnöki tisztségéről Niklai Ákos – erősítette meg a lemondott elnök kedden az MTI-nek a Turizmus.com értesülését.

Tarolnak a szállodák az év végén

Az idei télen a tavalyi hasonló időszakhoz képest legalább 5-10 százalékkal nagyobb forgalmuk lesz a szállodáknak Budapesten.

Szállodaszövetség: keresik a megoldást a súlyos munkaerőhiányra

A turizmust változatlanul súlyos munkaerőhiány sújtja az országban, nemcsak a szezonális, hanem az egész évben nyitva tartó szállodákban, éttermekben egyaránt. A szállodaszövetség a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve keresi az ágazat számára lehetséges megoldásokat és várja az ezzel kapcsolatos kormányzati intézkedéseket – mondta Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke az MTI-nek.

Szállodaszövetség: egyre többet utaznak a magyarok

Egyre többet utaznak a magyarok, még mindig nem túl hosszú időre, de mindig egy-egy napot hozzátéve az üdüléshez – mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke a szállodáktól kapott tájékoztatásra hivatkozva az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Átalakult hazánk küldőpiaca

Nem csupán a német, hanem a svéd, az olasz, a francia és az amerikai turisták is kerülték a magyar fővárost idén.

Százezer munkahelyet teremtene itthon az olimpia

A szállodák bevételei ebben az időszakban megnégyszereződnének, miközben százezer új munkahellyel bővülne az ágazat – jelentette ki lapunknak Niklai Ákos.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.