2020. szeptember 23., szerda, Tekla napja

Címke: Nigel Farage

29 cikk 1/3 oldal

Kilép a UKIP-ből Nigel Farage, a brexit arca

Az Európai Unióból történő brit kilépés meghatározó mozgatórugója, Farage úgy véli, pártja elvesztette azt az arculatát, amely korábban sikeressé tette.

Nigel Farage: hamis az a felvetés, miszerint Magyarország nem demokrácia

Az „egész ötlet”, hogy Magyarország már nem demokrácia és szélsőséges, autokrata, önkényuralmi rendszer kiépítése felé halad, teljességgel hamis – mondta Nigel Farage, a Szabadság és Közvetlen Demokrácia Európája euroszkeptikus képviselőcsoport vezetője szerdán az M1 aktuális csatornának az aznap az Európai Parlamentben (EP) elfogadott Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

Mindenhol dől a migránsdominó

Az is elhangzott az egyik brüsszeli politikus szájából, hogy a migráció már csak azért is természetes dolog, mert az a világtörténelemben mindig is jelen volt, most is jelen van.

Megosztja az EP-t a jövő

Bár az európai parlamenti frakciók többsége elégedetten bólogatott Jean-Claude Juncker beszéde alatt, akadtak olyan képviselők is, akik nem értettek egyet az elnök ambícióival.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.