2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: NIF

16 cikk 1/2 oldal

Készülhetnek a gyorsforgalmiút-tervek

Több közbeszerzési eljárás is zajlik az M7-es autópálya és Keszthely, valamint Sármellék és Zalaegerszeg között épülő gyorsforgalmi út tervezése érdekében.

Megkezdődtek az M70-es autóút kiszélesítésének munkálatai

Már zajlanak a munkálatok az M70-es autóút több mint tíz kilométeres, jelenleg kétszer egysávos szakaszának teljes autópályává fejlesztése érdekében, az alapkövet kedden tették le az autóút csörnyeföldi pihenőhelyénél Zala megyében.

Kezdődhet a Kalocsa–Paks Duna-híd tervezése

A beruházás célja, hogy a Duna kalocsai oldalán élők könnyebben vállalhassanak munkát a Paksi Atomerőmű 5. és 6. reaktorblokkjainak építkezésén, majd azok működtetésében.

Leáll a Galvani híd tervezése

A kormánnyal egyetértésben lépett fel a főváros a Galvani híd munkálatai ellen közölte Tarlós István a szerdai Budapestinfón.

Jövő őszre épülnek meg a Szent István utcai felüljárók Érden

Jövő őszre megépülnek Érden a vasútvonalak feletti, Szent István utcai felüljárók, amelyek tehermentesítik a szomszédos vasúti átjárókat, biztonságosabbá válik a környék közlekedése, nő a közúti forgalom áteresztőképessége és csökken a környezeti terhelés – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.