2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: NGM

994 cikk 1/100 oldal

Stabil marad a növekedés

Járai Zsigmond szerint további előrelépésre van szükség a versenyképesség javításában, például a bürokrácia változatlanul komoly terhet jelent.

Varga minőségi változást ígér az új ciklusban

A legújabb konvergenciaprogramban a kormányzat 2022-ig stabilan négyszázalékos vagy azt meghaladó növekedést irányzott elő, ezzel a legtöbb elemzőtől eltérő prognózissal meg is lepte a piacokat.

Tárcát cserél a teljes hazai kereskedelem

Az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz kerülhet az ötvenhat hónapja töretlenül bővülő kiskereskedelmi ágazat, illetve a teljes hazai kereskedelem felügyelete.

Erős növekedési adat jöhet a héten

Az elemzés szerint idén a belső fogyasztás, a lakossági fogyasztás bővülése továbbra is kiemelt mozgatója lehet a növekedésnek.

Tartanak a fuvarozók az új mérőrendszertől

Büntetésáradattól tartanak a fuvarozók, miután június 1-jén életbe lép az automatikus tengelysúlymérés – mondta el lapunk kérdésére a tisztújításra készülő Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára. Somogyi Gábor szerint az új vezetés első feladatai­nak egyike lesz, hogy elérjék az intézkedés bevezetésének az elhalasztását.
994 cikk 1/100 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.