2022. január 21., péntek, Ágnes napja

Címke: nfl

13 cikk 1/2 oldal

Kötelező felállni a himnusz alatt

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetője elrendelte, hogy a mérkőzések előtt felcsendülő himnusz alatt minden játékos köteles felállni.

Lavinát indítottak el Trump „térdelés-ellenes”szavai

Donald Trumpnak a himnusz alatt térdelő futballistákat bíráló szavai óriási felháborodást váltottak ki a profi amerikaifutball-liga (NFL) játékosainak és klubvezetőinek körében, s a vasárnapi játéknapon minden meccsen tiltakoztak az elhangzottak ellen.

NFL: csak most kezdődnek az igazi izgalmak

A hétvégén az első fordulóval megkezdődik a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszása, az úgynevezett wild card körben a két főcsoport két-két legjobbja még nem lép pályára. Magyar idő szerint szombat este és vasárnap késő este négy mérkőzést rendeznek.

Tom Brady minden idők legsikeresebb irányítója lett

Megszerezte pályafutása 200. győzelmét Tom Brady, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots irányítója. A hétvégi fordulóban a „Hazafiak” New Yorkban győzedelmeskedtek. A tavalyi Super Bowl döntős Carolina viszont már biztosan nem jut be a rájátszásba, miután a végletekig izgalmas meccsen buktak a Raiders ellen.

Halálos fenyegetést kapott a San Francisco játékosa

Már halálos fenyegetéseket is kapott Colin Kaepernick, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő San Francisco 49ers játékosa, aki az elmúlt évek egyik legnagyobb viharát kavaró politikai akcióját indította el.

Trump az elnökjelölti viták időpontjainak módosítását szeretné

Donald Trump republikánus elnökjelölt az ABC amerikai televízió vasárnap délelőtti politikai vitaműsorában felvetette, hogy módosítani kellene az elnökjelölti viták időpontjait, mert legalább kettő egybeesik az országos nézettségű, észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) mérkőzéseivel.

NFL – Egymillióan köszöntötték Denverben a Broncost

Csaknem egymillió szurkoló köszöntötte kedden a hazaérkező Denver Broncost, amely 24-10-re legyőzte a Carolina Pantherst az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi nagydöntőjében, az 50. Super Bowlon.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.