2020. április 8., szerda, Dénes napja

Címke: NFH

56 cikk 1/6 oldal

Hamarosan becsengetnek

Felmérések szerint az alapvető iskolai eszközökre a legtöbben 10-15 ezer forintot, de sokan 15-20 ezer, illetve 20-30 ezer forintot költenek egy gyermek esetében az idén.

Bírság járhat a téves tájékoztatásért

Januártól már a járási hivatalokhoz fordulhatnak a fogyasztóvédelmi panasszal élők, mivel 2017-től megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH).

Átalakul a hazai fogyasztóvédelem

Az év végén megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, amelynek jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – tudta meg a Magyar Idők.

A webáruházakat vizsgálják jövőre

Változik a fogyasztóvédelem intézményrendszere jövőre, miközben a 2017-es év fókuszába az elektronikus kiskereskedelem ellenőrzése kerül.

Bezárt a termékbemutatós cég

Az alkalmi áron kínált „életmentő csodaeszközök” hatástalannak és túl drágának bizonyultak, ráadásul akaratukon kívül bírhatták rá a fogyasztókat a költséges beruházásra.

Áruhiány volt a fekete pénteken

A leggyakoribb vásárlói panasz az volt, hogy számos webáru­házban idő előtt elfogytak a jelentős árengedménnyel meghirdetett termékek.

Sokan vizezhetik a tűzifát

Hamarosan keményebb fagyokra lehet számítani, a tűzifával fűtőknek pedig résen kell lenniük, ha most szerzik be a fűtőanyagot. A barkácsáruházakban már megjelentek az akciós termékek, és a kisebb kereskedések is kínálnak fűtésre alkalmas alapanyagot.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.