2023. május 28., vasárnap, Emil, Csanád napja

Címke: Netflix

12 cikk 1/2 oldal

Néző a sötétben

Hogyan halt meg a mozi? A televíziózás presztízsének növekedése, a franchise-áradat térhódítása és az okostelefonok is a gyanúsítottak között vannak.

Megváltó öngyilkosság?

Már Magyarországon is elérhető a 13 okom volt második évada, egy sorozaté, amelyről üvölt, hogy a profitmaximalizálás hívta életre.

Kifogyhatatlan svédasztal

A Netflix online streamingszolgáltató óriás néhány éve jelent meg a filmiparban, mára viszont az egyik legfontosabb és legvitatottabb szereplőjévé nőtte ki magát.

Nyílt levélben álltak ki a netsemlegesség mellett

Az internet több úttörője nyílt levelet intézett az amerikai kongresszus vezetőihez, felszólítva őket, hogy ne töröljék el a netsemlegességről szóló, két éve bevezetett jogszabályokat.

Megszakította kapcsolatait a Netflix Kevin Spaceyvel

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

Módosították a cannes-i filmfesztivál szabályzatát

Módosították a cannes-i filmfesztivál szabályzatát, a jövő évtől kötelező lesz a versenybe meghívott alkotásokat francia mozikban is bemutatni – jelentették be szerdán a mustra szervezői.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.