2022. november 30., szerda, András, Andor napja

Címke: ner

9 cikk 1/1 oldal

A Hunyadi-film és a nacionalista hőbörgők

A modern és befogadó Európa már régen felismerte, hogy például a déli harangszó – ha már Nándorfehérvár, ugye! – színtiszta kirekesztés, a történelem szemétdombjára való, ósdi hagyomány.

Büszkén, de gőg nélkül

Ez a szeptember új színt hozott a nemzeti együttműködés rendszerébe: a kormány érdemi hozzájárulást kér a Nemzeti alaptanterv (NAT) kidolgozásához.

Gulyás-parti

A Hír TV-nél történt események miatt Flashmob a sajtószabadságért! címmel tüntetést tartott a Momentum és ifjúsági szervezete a Szabadság téri régi MTV-székház előtt.

A Gödörből a Mozsárba

Az összellenzéki gittegylet legújabb találkozója készül, ahol a tervek szerint azon tűnődnek majd el hosszasan, vajon mit is kellene kezdeniük az egyéni választókörzetekkel.

Gulyás Márton munkatábort emleget

A liberális, ex-krétakörös, magát civilnek nevező aktivistánál az verte ki a biztosítékot, hogy az MSZP-s EP-képviselő merészelt interjút adni a PestiSrácok.hu-nak.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.