2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: népszerű

16 cikk 1/2 oldal

Továbbra is népszerű a lengyel kormány

A továbbra is népszerű nemzeti-konzervatív kormány igyekszik Európa-barát arcát megmutatni a polgároknak, amelynek egyik jele lehet a bírósági reformok egyes részeinek visszafordítása.

Tízezreket mozgat meg a sétaturizmus

Tömegeket, évente már tízezreket vonz a városi turizmus új formája Budapesten, ahol számos cég kínál tematikus sétákat azok számára, akik testközelből szeretnék megismerni a főváros kevésbé ismert oldalát – írja szerdai számában a Világgazdaság.

Tarlós Istvánnak nincs reális kihívója

Tarlós István a korábban rendbe tette a főváros költségvetését és kihúzta Budapestet az adósságcsapdából – mondta Simon János politológus.

Terjed a last minute utasbiztosítás

A fogyasztói igények változása miatt ma már szinte minden biztosító kínál online a tárgynapon hatályba lépő konstrukciót.

Legalább öt helyen forgatnak egy átlagos napon Magyarországon

Kétezernél is több filmforgatási célú közterület-használati kérelem érkezett be tavaly a Magyar Nemzeti Filmalap (MNF) Zrt.-hez, és a filmvilág hazai helyszínek iránti érdeklődése az idén sem esett vissza: július közepéig az ezret is meghaladta az engedélyigénylések száma. Egy átlagos napon országszerte legalább öt különböző helyen forgatnak – írta a Világgazdaság pénteken.

Egyre népszerűbb a mobilfizetés Magyarországon

Egyre népszerűbb a mobilfizetés Magyarországon: a magyar kártyabirtokosok május végéig jóval több alkalommal használtak mobiltelefont egyérintéses fizetésre, mint tavaly az első öt hónapban, az új belépőknek köszönhetően 2018 elején huszonhatszoros volt a növekedés - közölte a Mastercard szerdán.

Népszerű az ATM-es készpénzes befizetés

Gyorsan népszerűvé váltak a K&H Bank készpénzbefizetős ATM-jei, az új automatákon keresztül az idei első negyedévben 252 ezer alkalommal összesen 75,6 milliárd forintot fizettek be az ügyfelek - közölte a pénzintézet az MTI-vel.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.