2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: néppárt

39 cikk 1/4 oldal

A Néppárt most az egységre törekszik

A magyar kormány és a kormánypártok számára egy kedvező változás állt be a Néppárton belül. A kereszténydemokrácia bekerült a szövegbe, a liberális demokrácia pedig kikerült.

A néppárti képviselők szabadon voksolhatnak, Weber igennel fog szavazni

Szabadon voksolhatnak az Európai Néppárt (EPP) képviselői a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentésről – közölte kedden este a párt európai parlamenti (EP-) frakcióját vezető Manfred Weber, hozzátéve, hogy ő maga igennel fog szavazni.

Az unió tagjai egyenrangúak

Ha megvédjük a határainkat, értelmét veszti a migránsok szétosztásáról szóló vita – ORBÁN VIKTOR KORMÁNYFŐ BESZÉDE A HELMUT KOHL EMLÉKÉRE RENDEZETT KONFERENCIÁN.

Nagyobb ellenszélbe kerülhet Brüsszel

Jövő ilyenkor Európa-szerte közel 350 millióan vonulhatnak a szavazóurnákhoz, hogy immár kilencedszerre válasszák meg közvetlenül az Európai Parlament testületét.

3:1-re verte Kurz a baloldali erőket

A hétvégi salzburgi tartományi választáson nagyon sima győzelmet aratott az ÖVP és az FPÖ, míg a baloldali erők komoly visszaesését könyvelhettek el.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.