2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: Népliget

17 cikk 1/2 oldal

Kisbusz borult a villamossínekre a Népligetben

Egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze a Népligetben szerdán reggel, az Elnök utca és a Könyves Kálmán körút kereszteződésében, a kisbusz a villamossínekre borult – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Szakrendelő-felújítás is lesz Budapesten

Nem kizárt, hogy épület a „Fradiváros” részeként kap majd új funkciót, az ingatlan ugyanis a teljes rekonstrukció alá vont Népliget Kőbányai úti oldalán található.

Halálos baleset történt a népligeti felüljárón

Két autó összeütközött, a balesetben egy ember meghalt a fővárosban, az Üllői úton, a népligeti felüljárón – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek este az MTI-t.

Még keresik a gyilkost

A holttest megtalálásának a helye másodlagos helyszín lehetett, a gyilkosságot nem a Népligetben követte el a tettes, csak odaszállította a holttestet.

Zöld jelzés a Fradivárosnak

A kormány a költségvetési előirányzatok módosításával 10 milliárd forintot különített el a Népliget rekonstrukciójára, a Fradiváros elnevezésű program I. ütemére.

A semmi ágára jutott a Népliget

A valaha patinás múltú, pázsitos belső sétányokkal, sörkertekkel tarkított pihenőhely fokozatosan veszélyes környékké vált.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.