2022. január 24., hétfő, Timót napja

Címke: nép

7 cikk 1/1 oldal

Se kiköpni, se lenyelni

Az utóbbi évek története Európában és az Egyesült Államokban is a populistának bélyegzett népi-nemzeti politikai erők folyamatos erősödéséről szólt.

Mindig a nép a hibás…

Az újliberalizmus abból indul ki, hogy van, létezik egy kiválasztott, globális elit, amelyik jobban tudja, hogy mi kell az embereknek, mint maguk az emberek.

Átadták a NESZ díjait

Az Év mestere díjat a NESZ alapította, amely a szakmák meghatározó egyéniségeit illeti meg, közülük is az adott év Mesterségek Ünnepén legjobban szereplő mestert.

Trump üzent a világnak: Amerika mindenekelőtt

Visszaadjuk a hatalmat a népnek – üzente Amerikának és a világnak az Egyesült Államok 45. elnöke, Donald Trump, akit pénteken Washingtonban iktattak hivatalába.

A hagyományos pártok alkonya

Az USA-tól egészen Nyugat-Európa számos országáig az vehető észre, hogy a nép mozgolódik, már keresi a lehetőséget, hogy elégedetlen hangja is hallatsszon.

Történelmünk a vádlottak padján

Egy nemzet vagy népcsoport kivéreztetésének hatékony eszköze, hogy emlékezetétől és önazonosságától igyekeznek megfosztani.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.