2023. február 5., vasárnap, Ágota, Ingrid napja

Címke: nemzetközi

81 cikk 1/9 oldal

Európa egyik legjobb épülete lett a Pannon Park

Folytatódott a Liget Budapest projekthez köthető épületek diadalmenete az idei International Property Awardson. A Pannon Park Biodóm lett Európa legjobb szabadidős épülete.

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a Pannónia Stúdió

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a tavaly újranyitott Pannónia Stúdió a Magyar Virtuózok és az Inspired Selection magyar zenész katalógus közreműködésével – közölték a szervezők az MTI-vel.

A magyar orvos nemzetközi márkanév

Innen üzenem minden külföldön élő magyar orvos barátomnak, hogy Magyarország hazavár! Egyre többen térnek haza, mert itthon boldogabbak.

Nemzetközi közúti ellenőrzési akció indult Zalában

Az első napon az ellenőrzött járművek 68 százalékánál találtak valamilyen hiányosságot azok a szakemberek, akik a jelentős tranzitforgalmat bonyolító Zala megyei útvonalakon tartanak háromnapos nemzetközi közúti ellenőrzési akciót.

Szalai a Hoffenheim hőse

Szalai Ádám közreműködésével nyert a Hoffenheim a Bundesligában. Ezzel a győzelemmel a csapat a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhat.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.