2024. május 21., kedd, Konstantin napja

Címke: Nemzetközi Valutaalap

67 cikk 1/7 oldal

Telefon a pokolból

Nem akármilyen telefonhívást kapott tíz évvel ezelőtt Magyarországról a Nemzetközi Valutaalap. Maga Simor András mondta bele a kagylóba a nagy igazságot: elszabadult a pokol a piacon!

Tíz évvel a válság után

Tíz éve, 2008. szeptember 15-én ment csődbe a Lehman Brothers bankház, beindítva azt a pénzügyi válságot, amely nagyon gyorsan gazdasági, majd társadalmi válságba csapott át.

Az IMF támogatja a dél-afrikai földelkobzást

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) egyetért Dél-Afrika vitatott földreformjával, amellyel a kormány lényegében kompenzálás és kártérítés nélkül kisajátítja a fehér farmerek földjét.

Erdogan: a török líra árfolyamának zuhanása az ország elleni „politikai összeesküvés”

A török pénznem, a líra árfolyamának zuhanása logikus érvekkel nem magyarázható, az egy Törökország elleni „politikai összeesküvés” eredménye – jelentette ki vasárnap Recp Tayyip Erdogan török elnök, aki a kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) Trabzon tartományi székhelyén, a Fekete-tenger partján fekvő Trabzon városban.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.