2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: nemzetközi migrációs szervezet

35 cikk 1/4 oldal

Anyagi támogatás migrációs kiadásokra

Az Európai Bizottság csaknem 305 millió eurót (mintegy 98 milliárd forintot) bocsátott a migrációs nyomásnak fokozottan kitett Görögország, Olaszország, Ciprus és Horvátország rendelkezésére.

Migránsbarátok kezébe került a migráció ügye

Hivatalosan is átvette a Nemzetközi Migrációs Szervezet irányítását António Vitorino, így az ENSZ égisze alatt működő valamennyi migrációs szervezet élére európai diplomata került.

Könnyen válsággá fajulhat a venezuelaiak kivándorlása

A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) pénteken figyelmeztette a nemzetközi közösséget: könnyen válsággá fajulhat a venezuelaiak jelentős mértékű kivándorlása a szomszédos dél-amerikai és az olyan országokba, mint az Egyesült Államok, Kanada és Spanyolország. Hivatalos források szerint 2018-ban a Spanyolországban benyújtott menedékkérelmek 40 százaléka venezuelai kérelem volt.

Egyre több a migráns a Nyugat-Balkánon

A migrációs nyomás alatt lévő államok és Ausztria képviselői Szarajevóban találkoztak, hogy tárgyaljanak az aggasztó helyzetről.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.