2020. május 29., péntek, Magdolna napja

Címke: Nemzetközi Energiaügynökség

7 cikk 1/1 oldal

Átalakulóban az energetikai szektor

Már nem a fosszilis eredetű üzemanyagok jelentik a legkedveltebb célpontot az energiaszektor befektetőinek a szemében, az első helyet átvette az villamosenergia-ipar.

Helyettes államtitkár: megvalósulhat a 0,4 százalékos éves infláció

Megvalósulhat a konvergenciaprogramban jelzett 0,4 százalékos éves inflációs cél, ennél nagy valószínűséggel nem lesz magasabb az áremelkedés az idén – mondta Balogh László, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán a friss inflációs adatokat kommentálva.

Csúcson az OPEC államok termelése

Termelési rekordot ért el szeptemberben az OPEC a Nemzetközi Energiaügynökség kedden közzétett havi olajpiaci jelentése szerint, amely hangsúlyozza, hogy a világpiaci egyensúly helyreállításához az OPEC-nek be kell váltania termeléskorlátozásra tett ígéretét.

Nő a zöldenergiák aránya Európában

A megújuló energiák piaci jelenléte 30 százalékkal nőhet Európában a következő öt évben a Nemzetközi Energiaügynökség pénteken közzétett jelentése szerint.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.