2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: nemzeti

27 cikk 1/3 oldal

Sikeres a családvédelmi nemzeti konzultáció

Dömötör Csaba szerint a nagy részvételi hajlandóság is azt mutatja, hogy mindennapi életünket, jövőnket meghatározó kérdésről van szó, amely felette áll a pártpolitikai küzdelmeknek.

A családok jelentik Európa jövőjét

A gyermekvállalás ösztönzése, a fiatal házasok életkezdése és az anyák munkavállalásának ügye biztosan szerepelni fog a nyolcadik nemzeti konzultáció kérdései között.

Innovációs hivatal: öt új nemzeti kutatás-fejlesztési program indul

Új internetbiztonsági megoldásokat, méreganyagok közömbösítését, földrengésbiztos épülettervezési módszereket célzó, valamint a mesterséges intelligenciát, a fehérjetudományt és a lézertechnológiát érintő kutatások indulnak 10 új projekttel, amelyek a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) pályázatán összesen 5 milliárd forint támogatást nyertek - közölte a hivatal az MTI-vel.

Temerini lovas nyerte a Vajdasági Vágtát

A dél-bácskai Temerint képviselő Nagy Arnold nyerte meg szombaton a hatodik alkalommal megrendezett Vajdasági Vágtát Fantázia nevű lovával a Topolya melletti Andrásnépén (Zobnatica)

Áder János átadta a március 15-ei díjakat

Március 15. örökre szólóan nemzeti önbecsülésünk és a haza legjobb tudásunk szerinti szolgálatának ünnepe - mondta a köztársasági elnök a díjak átadása előtt.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.