2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: nemzeti vágta

22 cikk 1/3 oldal

Ma kezdődik a 11. Nemzeti Vágta

A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatójával, koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délben a 11. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén.

Tánc az Óriáspince-tetőn

Hatalmas táncház ígérkezik a Nemzeti vágta elnevezésű össznemzeti lovasrendezvény legnagyobb külhoni futama, a július 13–15. közötti Székely vágta központi kulturális eseményének.

Idén is kétnapos lesz a Felvidéki Vágta

Idén is kétnapos lesz és számos kísérőrendezvénnyel bővül a Felvidéki Vágta, a Nemzeti Vágta szlovákiai előfutama, amelyet már negyedszer rendeznek meg - közölték a rendezvény szervezői dunaszerdahelyi sajtótájékoztatójukon csütörtökön.

Május elsején kezdődnek a Nemzeti Vágta előfutamai

Előfutamokkal indul a 11. Nemzeti Vágta, idén május elsején Sarkadon rendezik meg az első vidéki elővágtát, míg a nagyszabású lovasverseny döntőjére szeptember 14-16. között kerül sor Budapesten, a Hősök terén - közölték az MTI-vel pénteken a szervezők.

Kínai győzelem, csemői diadal

Véget ért a Nemzeti vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű köré épített különleges versenypályán.

Középfutamokkal és a döntővel folytatódik a Nemzeti Vágta

A különböző versenyszámok középfutamaival, lovas bemutatókkal, valamint a döntőkkel folytatódik ma a 10. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű körül felépített speciális versenypályán.

Rangos események lesznek a hét végén

Szombaton és vasárnap új színben tűnik fel Budapesten az ­Andrássy út: nagyvárosi jellegét meghazudtolva, csodaszép lovak és andalgó emberek lepik el a máskor autóktól tömött főutat.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.