2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

60 cikk 1/6 oldal

Magyar csatornák kaptak milliós bírságot a túl hangos reklám miatt

Elfogadta egy szigetszentmiklósi helyi rádiós frekvencia pályázati felhívását, valamint egy tihanyi helyi rádiós és négy kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi hasznosítására vonatkozó pályázati felhívás tervezetét a médiatanács. Műsorelőzetesek sorozatosan szabálytalan időzítése miatt pedig bírságokat szabtak ki – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel.

Felmentették a közmédia vezérigazgatóját

Dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke, saját kérésére, közös megegyezéssel, 2018. szeptember 30-i hatállyal felmentette tisztségéből Vaszily Miklóst.

Kisjátékfilmeket és filmfesztivált támogat a médiatanács

Tizennégy kisjátékfilm készítőjét összesen 75,5 millió forinttal, a budaörsi Primanima Nemzetközi Animációs Filmfesztivált pedig másfél millió forinttal támogatja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa – közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel.

Szinte az egész ország rádiózik

A fővárosban a 15 évesnél idősebb lakosság több mint 74 százaléka naponta, míg 91 százaléka heti rendszerességgel hallgat valamilyen rádiót.

Jogsegélyszolgálat az internetezőknek

Gyakori, népszerű hangulatjeleket használ a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság abban az új kampányban, amelyben jogsegélyszolgálatát, az Internet Hotline-t népszerűsíti.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.