2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: Nemzeti Kulturális Alap

43 cikk 1/5 oldal

Imre Zoltánra emlékezett a Szegedi Kortárs Balett

A társulat alapítójára, Imre Zoltánra emlékeztek a táncművész-koreográfus születésének 75. évfordulóján a Szegedi Kortárs Balett tagjai csütörtökön a Tisza-parti városban.

Huszonegy új zenekart indít el a Hangfoglaló

Az idei és egyben ötödik évadban 20 + 1 feltörekvő könnyűzenei formációt támogat két-két millió forinttal a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló programja.

A mecenatúra az érték biztosítéka

A könyvbemutató moderátora, Sándor L. István elmondta, nagy élmény volt neki a huszonöt interjú elkészítése, hiszen sokkal szélesebb körben megismerhette az NKA működését.

Elnyomás és rettegés a színházakban

A magyar ellenállás rettenthetetlen bástyája, azt bizonygatja: a színházakban és ­hasonló kulturális intézményekben egyre jellemzőbb az öncenzúra, a művészek körül pedig egyre fogy a levegő.

A barlangoktól a csillagokig

Különleges programot szervezett a huszonöt éves jubileumát ünneplő Nemzeti Kulturális Alap ismeretterjesztés és környezetkultúra kollégiuma a családoknak.

Pécs lesz a Fesztiválok fesztiválja központi helyszíne

Pécs lesz a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) 25 éves születésnapja alkalmából október 7-én országszerte megrendezendő Fesztiválok fesztiválja elnevezésű programsorozat központi helyszíne. A baranyai megyeszékhelyen az alkalomból családi fesztivált és gálát rendeznek – közölték a szervezők az MTI-vel.

Egy tipikus betakarítási pillanat

A Nemzeti Kulturális Alap szerteágazó tevékenységét mutatja be 25 év, 25 nap, 25 esemény címmel az ország több városában az NKA alapításának 25. évfordulójára meghirdetett fesztivál.

25 év, 25 nap, 25 esemény

A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) szerteágazó tevékenységét mutatja be 25 év, 25 nap, 25 esemény címmel az ország több városában az NKA alapításának 25. évfordulójára meghirdetett fesztivál szeptember 23. és október 17. között.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.