2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja

Címke: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő

12 cikk 1/2 oldal

Intermodális csomópont létesül Egerben

Eger autóbusz- és vasútállomása úgy válik intermodális közlekedési központtá, hogy megmarad jelenlegi helyszínein. A projekt tervezőit most választotta ki a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő.

Fejlesztik a régi szakaszokat

Jelentős vasút-villamosítási fejlesztés kezdődött Szerencs és Sátoraljaújhely között a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő lebonyolításában.

Építhetik a komáromi hidat

Elhárult minden akadály a komáromi híd megépítése elől, miután aláírták a szerződést és megjelent a közbeszerzési eljárás eredménye a hivatalos uniós értesítőben.

Harmadik vágány épül Ferencvárosnál

„Háromvágányúsítják” a kelenföldi pályaudvar és a ferencvárosi rendező pályaudvar közötti 18 kilométernyi vonalszakaszt.

200 kilométer gyorsforgalmi út közbeszerzése van folyamatban

Jelenleg mintegy 200 kilométer gyorsforgalmi útépítés kivitelezésére irányuló közbeszerzési eljárás van folyamatban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.-nél, így többek között az M0-M4-es Üllő-Cegléd, az M2-es Budapest-Vác, az M4-es Berettyóújfalu-Nagykereki (országhatár), az M44-es Tiszakürt-Kondoros gyorsforgalmi út, vagy a 21-es főút Nógrád megyei szakaszaira vonatkozóan – közölte Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel.

Egy Duna-híd és két gyorsforgalmi út megvalósítási tervére írnak ki tendert

A Kalocsa és Paks térségében tervezett új Duna-híd, az M60-as gyorsforgalmi út Pécs és Barcs (országhatár) közötti szakasza, valamint az Esztergom és az M1-es autópálya közötti közúti kapcsolat megvalósítási, műszaki terveire írt ki közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. – a tenderek a keddi Közbeszerzési Értesítőben jelentek meg.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.