2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: Nemzeti Befektetési Ügynökség

20 cikk 1/2 oldal

Tavaly 96 sikeres projektet zárt le a Nemzeti Befektetési Ügynökség

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tavaly 96 sikeres projektet zárt le, ezek Magyarországnak összesen 3,5 milliárd eurónyi beruházást hozhatnak, és általuk 17 ezer új munkahely jön létre – mondta a Ésik Róbert, a szervezet elnöke a Világgazdaságnak.

A digitalizáció minden ágazatban elkezdődött Magyarországon

Nincs olyan ágazat Magyarországon, ahol valamilyen formában ne kezdődött volna el a digitális átállás az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) digitalizációs konferenciájának előadói szerint.

Új ipari parkot hoznak létre Szekszárdon

Új ipari parkot hoznak létre Szekszárdon a Modern városok program 6,5 milliárd forintos támogatásával, az ehhez szükséges százhektáros terület csaknem felét már megvásárolta a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. – közölte a város polgármestere az MTI-vel.

Rekord a külföldi befektetésekben

A befektetők a kedvező adókörnyezet mellett a hazai munkaerő képzettsége miatt is vonzónak tartják az országot.

Szijjártó Péter: nagyobb figyelmet kap a fejlesztés

A magyar kormány szótárában a patrióta gazdaságpolitika nem negatív kifejezés, mert maga is ilyen gazdaságpolitikát folytat – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.