2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Nemzetek Ligája

86 cikk 1/9 oldal

Szűrőként és bébiszitterként is helytáll

Pátkai Máté kulcsszerepet játszik a Mol Vidi FC Európa-liga-sikersorozatában, s a harmincéves, 18-szoros válogatott középpályás a nemzeti együttesben is megállta a helyét az ősszel.

Végül nagy lett ránk a harmadik kalap

Nem sokon múlt, hogy az Eb-selejtezők jövő vasárnapi, dublini sorsolásán ne a negyedik kalapba kerüljünk, hanem a harmadikba.

Csúnya vége lett – a belgáknak

Kedden befejeződnek a csoportküzdelmek a labdarúgó Nemzetek Ligájában, de a júniusi, portugáliai négyes döntő mezőnye már hétfőn kialakult.

Ott vagyunk a rájátszásban

A hétfő esti állás szerint a magyar labdarúgó-válogatott a harmincegyedik, tehát playoffot érő helyen állt. Innen hátrább lényegében nem vezethet út, csak egyet előre.

Az a baj, hogy túl későn érkezett

Kemény, téli hidegben didergett a lelkes magyar és finn sajtóhad a Groupama Aréna vegyes zónájában, mindazok, akik kíváncsiak voltak a vasárnapi találkozó főszereplőire.

Harry Kane ismét lecsapott

A napokban zajlanak az első ízben kiírt Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó mérkőzései, és tanúi lehetünk több nagy meglepetésnek.

Szépségtapasz a finnek ellen

Igaz ugyan, hogy már a tallinni 3-3-mal elvesztettük esélyünket a csoportelsőségre a labdarúgó Nemzetek Ligájában, de mégsem volt mindegy, hogy megnyertük az utolsó két meccsünket a sorozatban.
86 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.