2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: nemzetbiztonság

78 cikk 1/8 oldal

Karácsonyi vásárok betontömbök között

A berlini támadás helyszíne egyfajta „etalonként” is szolgál a többi város számára, a német főváros városvezetése ugyanis 2,6 millió eurót fordított idén a három vonalból álló védelmi rendszer kiépítésére.

Kanadaiak ellen indított eljárást Kína

Gyors egymásutánban két kanadai állampolgárt is őrizetbe vettek Kínában a héten, mert állítólag megsértették a nemzetbiztonsági törvényt.

Németh Szilárd: az EU meg akarja szervezni a migrációt

Németh Szilárd szerint Brüsszel még a májusi választás előtt olyan jogi környezetet akar teremteni, amellyel a migránspárti politika folytatható. Ez lesz a jövő évi EP-választás tétje.

Új társelnök az LMP-ben

Demeter Mártának, az LMP újonnan megválasztott társelnökének nemzetbiztonsági átvilágítását kezdeményezte Kósa Lajos fideszes politikus, aki kötelességének érzi Kövér László házelnöktől a vizsgálat lefolytatását kérni. Véleménye szerint ugyanis olyan embert választottak társelnöknek, akinek az esetében már a parlamenti képviselői megbízatása is aggályos, hiszen „nyilvánvalóan megsértette a parlamenti esküjét, el kell mennie a parlamentből”.
78 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.