2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: nemzetállam

10 cikk 1/1 oldal

Kijev nem egyezkedik az oktatásügyben

Fedinec Csilla hangsúlyozta, hogy történelmi és geopolitikai szempontból is érdemes megvizsgálni az ukrán döntések mögött meghúzódó okokat.

Mitől „civilek”?

Se legitimációjuk, se társadalmi támogatottságuk nincs ezeknek a kotnyeles gyülekezeteknek. Kéretlen prókátor valamennyi.

Első a nemzetállam szuverenitása

A külföldi pénzekből élő, külföldi szervezetek által támogatott szervezetek kiemelt ellenőrzése minden állam természetes önvédelmi reflexe.

Elmarasztalás a román rendőröknek

Románia az EU legközpontosítottabb állama, és állampolgárai közül csak kevesen ismerik fel, hogy a centralizált struktúra megőrzésével a jobb élet esélyéről mondanak le.

Merkel: nem szabad visszaesni a nemzetállami létbe

Az uniós tagállamok előtt álló kihívásokkal egyetlen ország sem tud egyedül megbirkózni, ezért nem szabad engedni a kísértésnek, hogy visszaessünk a nemzetállami cselekvésbe – mondta Angela Merkel német kancellár szerdán a német parlament alsóházában (Bundestag) a csütörtökön kezdődő uniós csúcson képviselendő német álláspontot ismertető beszédében.

Senkiháziak

Soros Györggyel egyetérteni olyan, mint hirtelen felébredve egyszerre látni magunkat feküdni és ülni az ágy szélén. Mondhatni, lidérces.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.