2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: Németh Zsanett

13 cikk 1/2 oldal

Németh Zsanett sérülés miatt nem birkózhat a vb bronzért

Németh Zsanett térde nincs versenyzésre alkalmas állapotban, ezért nem állhat ki a bronzmérkőzésére, így az ötödik helyen végzett a 76 kilogrammos kategóriában a budapesti birkózó-világbajnokságon. A 62 kg-ban induló Sastin Marianna a vigaszágon folytathatja szereplését.

Beszakadt Németh Zsanett térdszalagja, kérdéses a bronzmeccs

Az orvosi diagnózis szerint nem szakadt el, de kissé beszakadt Németh Zsanett jobb térdében a szalag, így továbbra is kérdéses, hogy szőnyegre léphet-e a 76 kilogrammos kategória szerda esti bronzmérkőzésén a budapesti birkózó-világbajnokságon.

Végzetes ballépés, tíz centin múlt a bronz

A súlycsoport klasszisa az első menet vége felé válldobással földre vitte és mögé került, ám a nagy baj az volt, hogy versenyzőnknek maga alá fordult a térde.

Németh megsérült, nem bírt a címvédővel a négy között

A 76 kilós Németh Zsanett megsérült az elődöntőben, így kikapott a címvédő Yasemin Adartól a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokságon kedden, így a szerda esti programban a bronzéremért léphet szőnyegre.

Németh Zsanett elődöntős

Az elődöntőben a címvédő török Yasemin Adarral találkozik, aki idén megnyerte az Európa-bajnokságot is. Ha Németh újabb bravúrt hajt végre, akkor szerdán az aranyért küzdhet.

Birkózó-vb: Németh Zsanett bravúros győzelme

A 76 kilós Németh Zsanett hárompontos hátrányról fordított esélyesebb riválisa ellen, így negyeddöntőbe jutott a Papp László Sportarénában zajló birkózó-világbajnokságon.

Németh Zsanett ezüstérmes a birkózó Eb-n

A magyar sportoló pályafutása első érmét szerezte meg a felnőttek között, egyúttal az újvidéki Eb második magyar dobogós helyét érte el.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.