2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: Németh Antal

13 cikk 1/2 oldal

Dévénytől lefelé

Nemzetközileg becsült tudós és a modernitás képviselője volt Németh Antal, aki 27 évesen a ma is forrásként használt színművészeti lexikont szerkesztette.

Német helyett Németh ült le a kispadra

Bernd Storck októberi távozása óta több német szakember, köztük az U19-es korosztályos válogatott szövetségi edzője, Marcus Jahn sincs már az MLSZ alkalmazásában.

Levegőhöz jutottak a sertéstartó gazdaságok

A keresleti piac jót tesz a magyar sertések felvásárlási árának, a márciusi mélypont óta több mint 100 forinttal kínálnak többet a hízó kilójáért a feldolgozók – tudta meg a Magyar Idők.

Százmilliókból népszerűsítik a sertéshúst

Folytatódik a kiváló minőségű magyar sertéshúst népszerűsítő program – jelentette be kedden Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára.

Együttműködő hálózatokat akarnak

Egy jól működő, széles körű integrátori program számottevően növelheti a mára 3 millióra csökkent sertéslétszámot.

Integrációval növelné a sertéságazat hatékonyságát a terméktanács

Az integráció növelésével javítaná a szakmai tevékenység hatékonyságát és a versenyképességet a sertéságazatban a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) annak érdekében, hogy a kormány sertésstratégiája megvalósuljon.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.