2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Németh András

10 cikk 1/1 oldal

Kapitányi székelhagyó

A dániai világbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében kiesett magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Németh András tegnap hivatalosan bejelentette, hogy lemond tisztségéről.

Lemondott Németh András szövetségi kapitány

Lemondott posztjáról Németh András, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya – jelentette be szerdán Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

A verem alja sem látszik

A vereség és a kiesés okozta kár e pillanatban még felmérhetetlen, legfeljebb megbecsülhető, részleteiben érzékelhető.

Érett vagy túlérett lengyelek?

A lengyel csapatot a tavalyi Eb-n, Győrben 29-23-ra intéztek el a mieink. Ha ezt megismétlik, nemcsak a nyolc közé jutnak be, hanem nagy valószínűséggel az olimpiai selejtezőre is – ki.

Álmok és valóság határán

Ma Japán ellen nem kellene ismét fenekestül felforgatni mindent, mindössze szürke, unalmas átlagot hozva nyerni. Mert az remek kiindulási alapot biztosítana a folytatáshoz.

Kiütéses vereség Montenegrótól

A magyar válogatott 32-15-re kikapott a montenegrói csapattól a dániai női kézilabda-világbajnokság keddi, 3. fordulójában.

Rendezés pályázat útján

A Nemzetközi Kézilabdaszövetség frissiben elküldött közleményében arról adott hírt, hogy az olimpiai selejtezőtorna rendezői jogát pályázat útján lehet elnyerni.

Tizennyolc kézilabdázó utazik ki a dániai vb-re

Németh András szövetségi kapitány leszűkítette, majd a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége tegnap hivatalosan is megerősítette a jövő szombaton, Dániában kezdődő női világbajnokságra utazó keretet – egy kérdőjel azonban még maradt.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.