2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: negatív

7 cikk 1/1 oldal

Sorra dőlhetnek meg a negatív vízállásrekordok

Rekordalacsony a Duna vízszintje: hétfő reggel Esztergomnál dőlt meg a rekord, ahol a korábban valaha mért legalacsonyabb vízszint alatt három centiméterrel hullámzott a folyam. A folyó várhatóan egy-két napon belül a fővárosnál is új negatív rekordot állíthat be – írja keddi számában a Magyar Hírlap.

A német sajtó Magyarország és a választók ellen

A hazánkkal szembeni tavalyi intenzív nemzetközi médiafigyelem mögött már nemcsak a migráció állt, hanem Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi szerepének erősödése is.

KSH: augusztusban is negatív maradt az infláció

Augusztusban a fogyasztói árak 0,1 százalékkal alacsonyabbak voltak mint egy évvel korábban, júliushoz képest pedig átlagosan 0,4 százalékkal mérséklődtek – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.

Kockázatossá válhat a negatív kamat

Senki sem tudja igazából, hosszú távon hová vezet az euróövezet, valamint Dánia, Svédország, Japán és Svájc jegybankjainak negatív kamatlábakkal kapcsolatos, nem konvencionális monetáris politikája, amivel a pénzintézetek lényegében eddig ismeretlen területre léptek – hívja fel a figyelmet frissen közzétett tanulmányában a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS).
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.